Gourmet Restaurant København - Oplev dansk gastronomi

Her hos Restaurant Meille, går vi ind for affordable luxury, så alle med smag for god dansk mad kan komme på gourmet restaurant i København med god samvittighed. Vi har en passion for at levere en fuldendt oplevelse, for vores gæster, og byder alle velkommen med et stort smil. 

Gourmet restaurant København #1

Vi huser også selskaber

Leder du efter en gourmet restaurant i København, hvor du kan imponere dine kollegaer, venner eller familie med fantastiske smagsoplevelser, men uden at skulle tømme hele pengepungen, så finder du ikke et bedre sted end Meille. 

Vi byder alle velkommen i vores hyggelige lokaler, hvad end du kommer alene eller med et helt hold under armen. Hvis I er mere end 8 personer, skal vi blot vide det på forhånd, så vi kan forberede en menu, der garanterer jer den bedste oplevelse, og så vi sammen undgår madspild. 

Der er mulighed for at booke bord her på vores hjemmeside, via telefon på +45 31 15 80 73 eller på mail booking@restaurantmeille.dk. Såfremt der er plads, vil vi også hjertens gerne finde plads til dig og dit selskab, hvis I besøger os spontant, i jagt på en gourmet restaurant i København.

Topanmeldt nordisk gastronomi

I hjertet af København, i hyggelige omgivelser, finder du os til både frokost og aften, hvor vi kun serverer gastronomi af høj kvalitet – Gourmet-light til priser, som alle kan være med på. 

Vi er stolte af at kunne sige, at vi har nogle af Danmarks bedste kokke, og vi serverer stolt vores sæsonbestemte menu, der er baseret på bæredygtige og danske, lokale råvarer i form af kød, fisk og grøntsager m.m. hentet hjem fra små lokale landbrug. 

Smagsoplevelser med sæsonbestemte, lokale råvarer

Når du besøger vores smukke lokaler i midten af København, lover vi dig en fantastisk helhedsoplevelse. Vores restaurant er anbefalet i Michelin-guiden med god grund, da der er fuld smæk på smagene, og alt er tilberedt med kærlighed og omhu, helt fra bunden af de bedste, lokale råvarer. 

Vi serverer frokost i tidsrummet 12-15, hvor du kan dykke ned i en lækker 3-retters menu, med mulighed for tilkøb af snacks, ost og petit fours. Du kan nyde din frokost med nøje udvalgte vine eller andre kølige drikkevarer, der komplimenterer vores lækre, nordiske smagskombinationer. 

Vi serverer aftensmad i tidsrummet 17-24, hvor vi anretter fire retter. Her kan du forvente masser af smag, friskhed og spændende konsistenser. Vi gør os umage med at tænke ud af boksen og hele tiden forbedre os, så vi kan servere for dig, på vores gourmet restaurant i København. 

Giv en oplevelse med masser af nuancer i gave

Hvis du gerne vil forkæle én med en gastronomisk oplevelse, så kan du købe et gavekort til vores restaurant og give en oplevelse, man sent glemmer. Vi står klar fra tirsdag til søndag til at servere fantastiske smagskombinationer fra det nordiske køkken til dig, i gourmet-light stil, i hjertet af København. 

Book bord eller ring til os på +45 31 15 80 73, hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler.