Dansk restaurant København - Lokale og bæredygtige råvarer

Meille er en vaskeægte dansk restaurant i København, hvor vi serverer gastronomi i høj kvalitet baseret på lokale og sæsonbestemte råvarer i form af grøntsager, fisk og kød. Vi fokuserer på enkle, men velsmagende retter, der udskiftes efter sæson. Så hold øje med vores skiftende menukort, og gå ikke glip af fantastiske smagsoplevelser i bedste, danske stil. 

Dansk restaurant København

En autentisk oplevelse

Vi byder velkommen i vores hyggelige restaurant, i hjertet af byen, hvor vores passion for autentisk madlavning skinner igennem i både service og anretninger. Det er netop vores største drivkraft at sørge for den bedste oplevelse, for vores gæster, under hele besøget. 

Vi går ind for affordable luxury, da vi ønsker, at gastronomiske oplevelser skal være for alle. Vi glæder os derfor til at byde alle velkomne, der er på udkig efter en dansk restaurant i København, som serverer mad i høj kvalitet til overkommelige priser. 

Sæsonbestemte smagsoplevelser

Vores menu er præget af sæsonbestemte råvarer, hvilket afspejler sig i vores skiftende menukort. Der er mulighed for at vælge mellem snacks eller en flerrettersmenu til både frokost og aften.

Ved frokosttid, fra 12.00-15.00, serverer vi en tre-retters menu bestående af nøje sammensatte smagskombinationer, der er baseret på danske og velkendte smage, som er sammensat på spændende måder. 

Om aftenen, i tidsrummet fra 17.00-22.30, udvider vi menuen til fire retter inklusiv dessert. Det gælder både ved frokost og aften, at der er mulighed for at tilføje ekstra nydelse til måltidet, i form af eksempelvis caviar til retterne eller ost til dessert. 

Hvis sulten er lidt mindre, kan du også nøjes med at nyde snacks og eventuelt tilføje lidt bobler til. Vi tilbyder også en vinmenu både til frokost og aften, samt fadøl, snaps/Avec samt saft og juice eller filtreret vand med eller uden brus. Vi holder åbent helt til midnat, så du kan roligt nå igennem vinmenuen og hygge dig med dit selskab.

Hvis du har en sød tand, kan du også finde søde sager på menuen, som kan nydes med eller uden kaffe. Det er en perfekt afslutning på en god aften i godt selskab, eller som et pitstop midt på dagen, efter at have slentret rundt inde i byen. 

Forkæl nogen, du holder af, på en dansk restaurant i København

Hos os, finder du gaven til dem, der har alt. Nemlig et gavekort til vores restaurant. Det er en oplagt gave, hvis du gerne vil værne om jeres relation, da du kan være heldig at blive inviteret med ud og spise, når gavekortet skal indløses.

Dansk restaurant København #2
Dansk restaurant København #3

Besøg os

Har vi vækket din appetit, eller lyder det som noget for dig, og dem du holder af, med en autentisk og smagfuld oplevelse i en dansk restaurant i København, skal du være mere end velkommen til at besøge os, hos Restaurant Meille, i hjertet af byen på Sankt Peders Stræde 24a, 1453 København K. 

Du kan booke bord her på vores hjemmeside eller kontakte os på telefon: +45 31 15 80 73, eller på mail booking@restaurantmeille.dk